19.6.11

Travlt, nyt og fornøjelser

Ja, det må blive overskriften.

Den sidste tid er fløjet afsted. Det har været hektisk med alt for lidt søvn. Jeg har forsøgt at følge med på alle de mange blogs, jeg elsker at læse. Men det er desværre ikke blevet til så meget. Overskuddet til selv at få blogget har været ikke eksisterende.

Men nok om det. Indtil videre har denne weekend været rigtig dejlig. Med invitation til fødselsdagsbrunch i går og et dejligt gensyn med Anastacia til koncert i går aftes ved Rosenborg Slot. En til tider lidt våd fornøjelse – men en rigtig god koncert. Jeg fik ikke rigtig nogle gode billeder.

Nu er jeg med sommerfugle i maven på vej til blogtræf på Østerbro. Jeg glæder mig, men er også ret spændt. Det ligner mig ikke ret godt at springe ud i at møde helt fremmede mennesker. Men jeg er nu sikker på, at alle er søde :-)

Jeg føler mig ret modig i dag :-)- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Hejsa, det var hyggeligt at møde dig i dag.
  Jeg forstår så godt hvad du mener med følelsen i maven, når man skal være sammen med så mange mennesker man egentlig ikke kender! Men jeg blev i al fald positivt overrakset :-) synes bare det er lidt frustrerende at man ikke helt når at få snakket nok med alle.
  Tak fordi du også kiggede forbi min side, glæder mig til at følge med hos dig.

  Kh Sandie

  SvarSlet
 2. Det var bare en rigtig god oplevelse - og fedt at møde dig. Håber det vil komme flere events og indtil da - vil jeg glæde mig til at følge dig herinde.

  x

  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 3. Du var ikke alene.
  Jeg er heller typen, der bare springer ud og snakker til højre og venstre.
  Det er lidt nemmere at sidde herhjemme bag skærmen og være kæphøj.
  Men det gik jo heldigvis godt, mit næste mål,
  må være at snakke med flere næste gang !0)
  Fin blog, du har.
  Kh Pia

  SvarSlet