5.11.11

Hjææælp ...

Vi har besluttet, at denne plakat fra Ferm Living skal flytte ind hos os. Men nu til det store problem - hvilken farve ramme, skal vi vælge?

Jeg har sat plakaten ind i 3 valgmuligheder fra IKEA; birk, hvid eller sort

Plakaten skal hænge på en hvid væg, vi har møbler i primært egefinér, sort og hvid.

Ja, jeg ved godt, at det måske ikke er et af de største valg i livet ... Men ikke desto mindre volder det store hovedbrud p.t. ;o)

Kom meget gerne med jeres bud - det vil jeg sætte stor pris på.


4 kommentarer:

 1. Jeg synes klart den hvide. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor... bryder mig ikke om den af lyst træ (eller hvad det nu er), og den sorte stjæler bare billedet lidt, når den er så tæt på printet... Uanset, er den fin :)

  SvarSlet
 2. Ikke så mange havde input. Men mange tak for dit! :)
  Jeg hældte faktisk også mest til den hvide ramme. Den sorte var jeg bange for ville tage lidt for meget fokus - og den i birk ville måske have forkert træfarve. Så nu er den hvide ramme indkøbt i IKEA, så jeg skal jeg bare have købt plakaten ;)

  SvarSlet
 3. Hej
  Sikke en fin blog du har!

  Hvis du stadig vil have meninger om rammerne, giver jeg da gerne mit besyv med - ellers stopper du bare med at læse nu. ;) Jeg synes, at rammen i birk passer bedst til billedet - den definerer en kant og harmonerer godt med farverne i plakaten. Men den hvide kan også sagtens gå an. :)

  God weekend. Jeg glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 4. Hej Filibaba
  Tak for dit input :o)
  Jeg har allerede købt den hvide ramme - og nu er plakaten også kommet i. Jeg synes også, det så fantastisk ud med rammen i birk - men jeg bar lidt bange for, at den ikke ville passe ind herhjemme. Nu må vi se, om jeg ombestemmer mig ;o)

  SvarSlet